Direktlänk till inlägg 27 september 2009

Rubrik saknas

Av Gary Fraser - 27 september 2009 19:05

Har varit en vanligt söndag, inte mycket kontakt med någon alls, sovit hela morgon, och bara slösade hela eftermiddag typ. Hämtade bilen, och tänkt på massa saker, men ingenting som hjälpa mig klarar något.


Känns som kanske man har skaffade några nya kompisar, men bor alla utom stan typ, så känner jag mig helt öförandrade på denna sätt.


Undrar om jag kan motivera mig att städa imorgon, och söka jobb. Hoppas det, har varit väldigt seg (och bakfull) hela helg,


Finns absolut skit på tv, känner mig inte alls för spanskfotboll ikväll, finns inget på moviekanalen som jag haft inte sett förut, och svensk tv känns som det blir sämre och sämre liksom (kändisdjungeln? fy fan va tråkigt). 


Vet inte varför jag skriva på svenska, kommit typ halvvägs och bestämt att jag var för seg att skriva om  på engelska. Kanske om jag träna lite, ska det hjälpa mig att förbättre min grammatik (knappast, men vi får se).


Annars, skulle börja "jobbcoaching" denna veckan, allt här i Sverige ta så lång tid att kommer igång, vet inte när jag ska få A-kassa, men hoppas att det kommer nästa månad iaf, då betyder det att jag kan spara lite pengar.


Så. Dags att handla någonting till middag.....ha det

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gary Fraser - 18 april 2010 20:53

I'm still sad, I dunno why, the anger seems to have faded now, so now I'm just sad. I don't tend to get angry about anything, mostly because there's so little passion left to get angry about things. Even after the car died in Morup, and it took nearl...

Av Gary Fraser - 17 april 2010 19:07

I coulda formatted it so that it actually looked half decent, but I can't be fucked. I don't blog anymore because I'm empty, there's not really a lot to say. I feel useless and basically like a machine. It feels like the spirit is crushed now. I miss...

Av Gary Fraser - 2 april 2010 16:40

Holding you in my arms As we laughed and danced and sang Waking beside you each day As the alarm on my telephone rang. Happiness was my friend I could never see you too soon You were the light against my darkness The flowers of summer w...

Av Gary Fraser - 28 mars 2010 03:20

I know you don't care, and I saw it on  your face when you cycled past, but I still am depressed because of you, I can't face the public, and I still want to come home and swallow a massive amount of pills and never wake up, just because you led me t...

Av Gary Fraser - 4 mars 2010 22:25

It's been a good day, but a stressful evening. People at work were saying I should have an inflyttningsfest and combine it with my birthday, at first I wasn't very keen on the idea, but after more and more said it would be a good idea, I decided to p...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se