Direktlänk till inlägg 17 oktober 2009

Stress

Av Gary Fraser - 17 oktober 2009 13:21

Mår inte bra idag. Någonting kommer fram till mig idag som jag har vågrade inte erkänner.


Om A-kassa kommer inte denna månad, är jag helt kört. Kan inte stannar nu längre utan arbete.


Har ungefär 16,000 kvar, men redan har jag ungefär 8000 i räkningar, och även om jag bara betalar den som är redan försenade, kommer det till 5500. Och det är inte ens om jag tänker på mat.


Känner mig riktigt stressade över det, och nu finns det mer press än någonsin att hitta någon jobb. Det gör mig ledsen.

Bilen har också skaffade problemmen igen. Några ljus behövs att byta, men det är ingen stor grej. Har fortfarande problemmen med den "wheelbearing" och nu har min gearbox började med problemmen. Det känner som problemmen bara lägga till hela tiden utan att jag kan lösa dem.


Vet inte vad jag ska göra. Ska försöka med något på måndag, och hoppas att någonting lösa sig, men ska inte räknas på någonting.



Känns som sedan Juli, ingenting har gått rätt. Den enda här i Sverige som jag litade på har bara gjörde allt att gör mig besviken och känner mig ensam.....fan va tråkigt jag känner mig just nu.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gary Fraser - 18 april 2010 20:53

I'm still sad, I dunno why, the anger seems to have faded now, so now I'm just sad. I don't tend to get angry about anything, mostly because there's so little passion left to get angry about things. Even after the car died in Morup, and it took nearl...

Av Gary Fraser - 17 april 2010 19:07

I coulda formatted it so that it actually looked half decent, but I can't be fucked. I don't blog anymore because I'm empty, there's not really a lot to say. I feel useless and basically like a machine. It feels like the spirit is crushed now. I miss...

Av Gary Fraser - 2 april 2010 16:40

Holding you in my arms As we laughed and danced and sang Waking beside you each day As the alarm on my telephone rang. Happiness was my friend I could never see you too soon You were the light against my darkness The flowers of summer w...

Av Gary Fraser - 28 mars 2010 03:20

I know you don't care, and I saw it on  your face when you cycled past, but I still am depressed because of you, I can't face the public, and I still want to come home and swallow a massive amount of pills and never wake up, just because you led me t...

Av Gary Fraser - 4 mars 2010 22:25

It's been a good day, but a stressful evening. People at work were saying I should have an inflyttningsfest and combine it with my birthday, at first I wasn't very keen on the idea, but after more and more said it would be a good idea, I decided to p...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se