Direktlänk till inlägg 29 november 2009

Rubrik saknas

Av Gary Fraser - 29 november 2009 01:52

Jag är så jävla trött på att mår skit runt folk. Var ute igen ikväll och vad skulle har blivit roligt, vänt sig till någonting som jag kunde inte kommer iväg tillräckligt snabbt liksom. Det är roligt när jag är ute med en eller två kompisar, men när det blev massa folk som jag bryr mig inte om, och då behöver jag att slösa mitt kväll för att vänta på dem, det gör mig besviken.


Redan hade jag tagit besluten att när hon kommer hem ska jag inte ute igen.  Jag var redan trött på utelivet i Halmstad iaf, men nu hade jag känt att jag vill inte ute. Jag är trött för att vara runt folk, och vill heller vara ensam med katten.


Om den prag jobb kommer ska jag nästan säkert ta det och åka härifrån. Jag känner att det är dags att lämna staden bakom mig, och hitta någonting nytt, eller kanske bara så att jag kan jobba inom mitt karriär och fick chans att bli okänd igen.


Jag vet den har låter som "oh poor me" men det är verkligen inte så. Seden förra jobbet gick i helvete, och jag blev "dumpade" pga jag är inte tillräckligt bra, har jag alltid känt som det är bättre att vara ensam. Då hörde jag en låt nyss som är en filosofi som jag tror ska passa mig rätt bra.


Men i alla fall, hade den hela väg hemma att tänk på saker. Och nu känner jag mig säkert. Om jag ska stannar kvar här, det ska bli för att spara pengar, så när jag är redan att åka härifrån, har jag pengar bakom mig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gary Fraser - 18 april 2010 20:53

I'm still sad, I dunno why, the anger seems to have faded now, so now I'm just sad. I don't tend to get angry about anything, mostly because there's so little passion left to get angry about things. Even after the car died in Morup, and it took nearl...

Av Gary Fraser - 17 april 2010 19:07

I coulda formatted it so that it actually looked half decent, but I can't be fucked. I don't blog anymore because I'm empty, there's not really a lot to say. I feel useless and basically like a machine. It feels like the spirit is crushed now. I miss...

Av Gary Fraser - 2 april 2010 16:40

Holding you in my arms As we laughed and danced and sang Waking beside you each day As the alarm on my telephone rang. Happiness was my friend I could never see you too soon You were the light against my darkness The flowers of summer w...

Av Gary Fraser - 28 mars 2010 03:20

I know you don't care, and I saw it on  your face when you cycled past, but I still am depressed because of you, I can't face the public, and I still want to come home and swallow a massive amount of pills and never wake up, just because you led me t...

Av Gary Fraser - 4 mars 2010 22:25

It's been a good day, but a stressful evening. People at work were saying I should have an inflyttningsfest and combine it with my birthday, at first I wasn't very keen on the idea, but after more and more said it would be a good idea, I decided to p...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se